O tânără însărcinată în 7 luni a murit infectată cu COVID-19, în timp ce era transportată de la Arad la Timișoara

0
797

O femeia însărcinată în 28 de săptămâni, mamă deja a patru copii, depistată pozitiv cu coronavirus, a decedat joi în timp ce era transportată de la Arad spre Timișoara. Femeia, în vârstă de doar 39 de ani, nu a rezistat să ajungă la spitalul din Timișoara. Era transportată de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Arad.

Medicii luseră decizia ca femeia să fie transferată la Timișoara după ce au văzut că starea sa de sănătate se înrăutățește. Din păcate, pe drum, femeia a făcut un stop cardiorespirator, iar medicii au încercat să o resusciteze și să-i salveze viața, însă nu au reușit.

Saturația pe care o avea în momentul în care a făcut stop cardiorespirator era de 70%, au precizat surse medicale. Cei de la Direcția de Sănătate Publică din Timiș, dar și cei de la Direcția de Sănătate Publică din Arad s-au sesizat și au început să facă o anchetă în acest moment, împreună.

Cele două instituții vor să vadă dacă este vorba despre o întârziere a medicilor care au luat această decizie de a o transporta pe tânără la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.