Update: Magistrații Judecătoriei Arad au dispus arestarea preventivă a celor doi pentru 20 de zile.

Un caz mai special a ajuns de această dată în vizorul polițiștilor și al procurorilor. Este vorba despre două persoane, o femeie și un bărbat care au agresat o tânără pe terasa unui local din municipiu, toate acestea întâmplându-se sub privirile clienților și a trecătorilor care, din nefericire nu s-au implicat prea mult.
Toate acestea s-au întâmplat vineri, 23 august a.c., când, în urma unui apel la 112, polițiștii Secției 2 Micălaca au fost sesizați despre faptul că o femeie este agresată de o femeie și un bărbat pe terasa unui local din municipiu. Scandalul însă a fost încheiat înainte de ajungerea echipajelor de poliție, cei doi părăsind localul imediat după ce au lovit-o pe tânăra chelneriță de mai multe ori, aceasta ajungând la pămănt în urmă loviturilor.
Pentru că nu au mai fost de față ca să fie identificați, polițiștii au început verificările. Așa s-a stabilit identitatea celor doi. Este vorba despre doi arădeni – o femeie de 37 de ani și de soțul acesteia, de 40 de ani- care, în jurul orei 12,40, ar fi insultat și agresat tânăra de 25 de ani din Arad, angajată a localului, după care ar fi plecat într-o direcție necunoscută.
Femeia de 37 de ani a fost despistată și reținută pentru 24 de ore la scurt timp de la savârșirea faptei, iar bărbatul, care s-a sustras cercetărilor, a fost depistat în această dimineață, urmând a fi condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad în vederea luării de măsuri preventive.
Cei bănuiți de săvârșirea faptei vor fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

Recomandările redacției