O vacă a fost luată de viitură în Comănești

0
709

Update3: Bârzava a fost acoperită de ape. Aici, în jurul orei 19:30 s-a intervenit cu o motopompă transportabilă, ACI Roman, un MPR2000 și un ASERV Duster, de la Secția Bârzava. Doi ofițeri și cinci subofițeri au sărit în ajutorul localnicilor. Cinci persoane au fost evacuate din două locuințe, Detașamentul Arad deplasându-se în sprijinul celor de la Secția Bârzava cu o motopompă de capacitate medie și două de capacitate mică.

Update2: Inundațiile au început să apară în mai multe locuri din județ. Este vorba despre trei gospodării din satul Honțișor, comuna Gurahonț. Acestea au avut nevoie de ajutorul celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgențe , acestea necesitând evacuarea. 

Update: Animalul a fost salvat de echipajul de la Detașamentul Sebiș.

După codul portocaliu de ploaie și vijelii care s-a instalat asupra județului, chiar dacă la început echipele de intervenție nu au fost solicitate, într-un final, acestea au început să fie solicitate pentru mai multe intervenții.

A intervenit APIC Duster cu barca și un ofițer împreună cu patru subofițeri de la Detașamentul Sebiș după ce o vacă a fost prinsă în curenții puternici ce s-au format în urma vijeliei și a fost luată de viitură. 

Cu toții s-au mobilizat ca să reușească să salveze animalul.

ASERV Duster Bârzava au fost de asemenea solicitați și se deplasează spre Slatina de Mureș unde un copac a căzut pe partea carosabilă, circulația fiind îngreunată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.