RulotaPentru unii parinti, deplasarea cu un copil mic este o adevarata aventura. Fie ca vorbim de o iesire in oras sau de o mini-vacanta de 1-2 zile. Preventiv vom lua cu noi cateva lucruri pe principiul “sa fie acolo, daca avem nevoie?”. In momentul in care ne gandim la un concediu, lucrurile chiar par sa devina complicate! Tendinta va fi sa indesam in bagaje macar jumatate din casa!
Ei, pentru parintii care se regasesc macar putin in randurile de mai sus, am o intrebare: Ce ziceti de o vacanta cu rulota prin Europa, timp de un an si cu trei copii alaturi?? Pare o idée nebuneasca, nu-i asa? Pentru Nicoleta si Bogdan aceasta “nebunie” a prins contur si aventura lor tocmai a inceput!

Si-au luat lumea in cap, mai bine zis in rulota si au pornit la drum! Pentru ca da, „lumea” lor incape intr-o rulota si e formata din cei trei copii minunati, Lilu, Tesa si Bebe Dragon! Un minim de lucruri necesare acestei calatorii si multa energie pozitiva au incaput de asemenea in casuta pe patru roti. Sunt optimisti, increzatori ca totul va fi bine si se vor descurca de minune. Un mesaj frumos, transmis de o familie minunata, calda, creativa si dornica de aventura! Niste oameni fericiti care au ales sa se bucure de viata lasand in urma grijile cotidiene si rutina!

Puteti citi mai multe despre ei si ii puteti urmari si sustine aici sau pe contul lor de facebook !

Vom reveni cu detalii despre aventura lor

Recomandările redacției