O zi de neuitat: Promoția 1988 a Liceului Sanitar și-a dat întâlnire la Timișoara

0
810

Promoția 1984-1988 a Liceului Sanitar, specializarea Asistent de farmacie s-au întâlnit sâmbătă, 29 septembrie 2018 în Timișoara, la fostul Liceu Sanitar. Cele 32 de absolvente sunt din județul Timiș, care, după o frecvență de doi ani și susținerea examenul de treaptă, și-au finalizat studiile la Liceul Sanitar din Arad.
Veniți din Austria, Germania, Canada și din diferite județe ale țării, mobilizați fiind de Luminița Popa, s-au prezentat la apelul fă­cut de prof. Romeo Trifa – dirigintele clasei și fost director al Li­ce­- ului Sanitar.
După un moment de reculegere pentru profesorii plecați la cele veșnice, cele aproape 20 de absolvente prezente au făcut o scurtă descriere a realizărilor profesionale și familiale având fiecare de povestit căte o amintire deosebită din școală sau internat.
S-a subliniat faptul că pregătirea profesională realizată în școală s-a materializat în activitatea profesională pe care o desfășoară și în continuarea studiilor. Unele au îmbrăcat profesii ca: medici, juriști, economiști, farmaciști – cele mai multe cu studii superioare.
A fost o mare sărbătoare, majoritatea purtau ii, sau chiar erau îmbrăcate în costume populare, ca semn de recunoștință a anului cen­tenar. Felicitări pentru acest gest.
Depănarea amintirilor din școală, internat, de la muncile agricole pe care le desfășurau mai ales toam­na, au fost punctate cu momente plăcute din viața de elev de liceu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.