evaziunePoliţiştii arădeni au organizat o acţiune de amploare pentru combaterea evaziunii fiscale. Mai multe acţiuni au fost desfăşurate la nivel naţional, pentru depistarea neregulilor în producerea şi prelucrarea produselor de panificaţie. În urma controalelor, au fost aplicate peste 530 de sancţiuni contravenţionale, iar 21 de persoane sunt cercetate pe cale penală. Amenzile aplicate au fost în valoare de peste 1.000.000 de lei.

În prima jumătate a anului, au fost efectuate mai multe acţiuni dispuse la nivel naţional, pe linia combaterii evaziunii fiscale. „În urma acţiunilor desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, depozitării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie, au fost constatate 21 de infracţiuni şi au fost aplicate 538 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproximativ 1.085.000 de lei”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.

De asemenea au fost reţinute în vederea confiscării mărfuri (grâu, făină şi alte produse specifice) în valoare totală de aproximativ 299.000 de lei. Cercetările continuă.

Recomandările redacției