accizabileÎn cadrul unei acţiuni organizate de către Poliția Orașului Chișineu–Criș, miercuri au fost depistate două transporturi ilegale, de peste 230 de kg de carne de pui şi produse din carne şi 30 de kg de cafea.
Poliţiştii de la Politia Chișineu-Criş şi de la Secția nr. 3 de Poliție Rurală Chișineu-Criș, l-au depistat pe numitul Sabin D., din judeţul Hunedoara, care transporta cu un autovehicul, cantitatea de 10 kg de cafea marca Jacobs, 8 kg. de cafea marca Amaroy şi 12 kg. de cafea marca Dalmay.
De asemenea, a fost depistată în trafic, pe DN 79, Nicoleta B., din care transporta cu un autovehicul: 190 kg. pulpe pui, 10 kg. aripi de pui, 11 kg. carne tocată de curcan şi 21 kg. parizer.
„Deoarece, cele două persoa­ne depistate de că­tre poliţişti nu au putut prezenta documetele legale de provenineţă şi transport a mărfurilor, conform Legii nr. 12/2000, au fost sancţionate contravenţional, cu suma de 2.000 de lei, iar întreaga cantitate de mărfuri a fost ridicată în vede­rea confiscării”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
(C.G.)

Recomandările redacției