urmaritiPoliţiştii au depistat un urmărit internaţional, un urmărit naţional şi un minor, dispărut de la domiciliu.
Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat, urmărit internațional pentru săvârşirea infracţiunii de furt, pe teritoriul Ungariei. Arpad T., de 37 de ani, din Arad, a fost depistat şi reţinut, pe raza municipiului Arad, pe numele acestuia fiind emis de către autoritățile maghiare un mandat european de arestare, pentru săvâr­şirea infracţiunii de  furt. Conform procedurilor în vigoare, bărbatul a fost prezentat  magistraţilor Parchetului  Curții de Apel Timișoara pentru confirmarea mandatului de arestare și a fost introdus în arestul I.P.J. Timiș.
De asemenea, un hunedorean urmărit naţional, a fost depistat de către poliţişti. Poliţiştii de la Poliția Orașului Sântana  l-au depistat, marţi, pe raza localităţii, pe Liviu L., de 62 ani, din judeţul Hunedoara. „Bărbatul era urmărit naţional, pe numele acestuia existând un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de evaziune fiscală. Hunedoreanul a fost reţinut şi încarcerat la Penitenciarul Arad”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
La rândul lor, poliţiştii din cadrul Poliţiei Comunale Vladimirescu au reuşit depistarea unui minor dispărut, în doar două ore, de la momentul în care au fost anunţaţi de familie.
Marţi seara, poliţiştii au fost sesizaţi că M.C., de 15 ani, a plecat în data de 2 septembrie, de la domiciliul din satul Cicir, fără a preciza unde anume, iar de atunci nu a mai putut fi contactat telefonic având  telefonul mobil închis. În urma verificărilor şi a investigaţiilor  efectuate de către  poliţiştii din Vladimirescu, în mai puţin de două ore de la  sesizarea dispariţiei, minorul  fost identificat, în vecinătatea balastierei din satul Cicir. Acesta a fost încredinţat familiei.
(C.G.)

Recomandările redacției