stalpiPoliţiştii Biroului de Ordine Publică i-au depistat pe L. M., de 16 ani şi Elemer V., de 19 ani, ambii din judeţul Satu Mare, care locuiesc fără forme legale în municipiul Arad. Din verificări s-a stabilit că în cursul zilei de marţi, aceştia au sustras patru stâlpi din fier de aproximativ un metru lungime, de la Autostrada Arad – Timişoara.
„Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor doi tineri fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a de­- clarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.
De menţionat că poliţiştii au mai reţinut doi tineri care încercau să vândă un pistol cu gaze la Pădurea Ceala. În data de 23 iulie, poliţiştii Secţiei nr. unu de Poliţie împreună cu cei aparţinând Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase i-au depistat pe Mihai M., de 23 ani, şi B. S., de 17 ani.
Aceştia, au fost depistaţi de poliţişti în zona Pădurii Ceala, în timp ce încercau să comercializeze un pistol cu gaze marca Braowning calibrul 9mm şi trei cartuşe, pentru suma de 250 de Euro. Cei doi tineri sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere şi port de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept şi efectuarea fără drept a operaţiunilor cu arme sau muniţii, pistolul şi muniţia aferentă fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.
(C.G.)

Recomandările redacției