furturiPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au reuşit identificarea unui bărbat, de 41 de ani, din Arad, suspect în cazul unui furt comis pe raza municipiului, faptă rămasă, iniţial, cu autori necunoscuţi.
„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că H. Tiberiu, în noaptea de 21/22 decembrie 2013, a pătruns, prin forţarea uşii de acces, într-o căsuţă situată pe ştrandul din Arad, de unde a sustras o plită electrică şi alimente, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100 de lei. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, ne precizează Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Şi poliţiştii din Beliu au reuşit identificarea şi reţinerea unui tânăr de 18 ani, suspectat de comiterea unui furt de pe raza localităţii.
Cercetările au stabilit că tânărul, în noaptea de 12/13 ianuarie a.c., a escaladat gardul locuinței unei persoane de 72 ani, din Beliu, de unde a sustras două biciclete și mai multe unelte, în valoare totală de aproximativ 700 de lei.
Poliţia face precizarea că prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar cel în cauză a fost reţinut şi prezentat magistraţilor Judecătoriei Ineu cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Pe numele său s-a şi emis un mandate, pe o perioadă de 30 de zile.
Dacian Don

Recomandările redacției