Oamenii legii vor fi prezenți pentru menținerea ordinii publice în unitățile de învățământ

0
148

În conformitate cu măsurile adoptate la nivelul Ministerului Educației Naționale, împreună cu Ministerul Sănătății, privitor la desfășurarea orelor de curs a elevilor și preșcolarilor, începând cu ziua de 5 mai în unitățile administrativ teritoriale din județ, în funcție de rata incidenței de infectare cu virusul covid-19, școala se va desfășura cu participarea zilnică a preșcolarilor și a elevilor din clasele primare, cu respectarea normelor sanitare. 


Elevii de gimnaziu, din clasele 5 – 7, își vor desfășura activitățile școlare online, iar din data de 10 mai, elevii din clasele terminale (a 8-a, a 12-a și a 13-a) vor relua cursurile cu prezență fizică în unitățile de învățământ.


În contextul reluării activității școlare în unitățile de învățământ din județ, mai mult de 200 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și pompieri vor fi prezenți pentru menținerea ordinii publice în proximitatea unităților de învățământ (168 de polițiști, 25 de jandarmi, 10 polițiști locali și 2 pompieri). 


Asigurarea măsurilor de menținere a ordinii publice este în competența poliției în cazul a 396 de unități de învățământ, 17 unități fiind în responsabilitatea I.J.J. Arad și 10 în responsabilitatea Poliției Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.