Oamenii pot face schimbarea: s-a adunat suma necesară protezelor pentru Călin Cizmaș din Ineu

0
315

Scriam acum două luni în ziarul nostru, despre povestea celui care a demonstrat că viața merită trăită, și anume, despre istoria transplantului de inimă a lui Călin Cizmaș din Ineu. 

Reamintim că, acesta a suportat un transplant de inimă în octombrie 2018.  

Istoria descoperirii bolii sale ne duce cu aproximativ zece ani în urmă, atunci când, a fost trimis de la lucru să dea niște analize medicale.   

Atunci, Călin Cizmaș a aflat că are nevoie de un transplant de inimă, iar cauza este una genetică, acesta având un frate geamăn, s-a născut cu o problemă. 

Am mai aflat că transplantul de inimă care a avut loc la Târgu-Mureș, nu a decurs fără consecințe.  

„ Trei luni după operație, a stat în spital că făcea complicații. A surzit din cauza antibioticelor, care erau necesare pentru infecția apărută în organism după transplant. La externare avea numai 35 de kilograme”, a adăugat Natalia Ilieș – cumnata lui Călin. 

În noiembrie 2019, Călin Cizmaș a mers la control, îl dureau picioarele în așa fel încât abia mai putea călca. Analizele au fost trimise tocmai în Ungaria. Totuși, i-au tăiat picioarele. A fost singura soluție. 

Călin avea nevoie de proteze modulare ortopedice, care din păcate, nu și le putea achiziționa. 

Iată că, două luni de la articolul nostru au făcut schimbarea. 

Am primit un mesaj, de la cumnata lui Călin, care ne-a anunțat că suma necesară protezelor pentru Călin Cizmaș s-a adunat:  

„Mulțumesc frumos pentru articol, a avut efectul dorit. S-a adunat suma necesară, Dumnezeu să te binecuvânteze și să îți călăuzească pașii. Mara.” 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.