Oamenii străzii, ajutați de polițiști și duși la adăpost

0
410

Această perioadă a anului, după cum era și normal, a venit la pachet cu temeperaturi scăzute. Chiar de aceea, atât Direcția de Asistență Socială Arad, cât și polițiștii vin în sprijinul persoanelor fără adăpost și intensifică anchetele pe teren.

Astfel, Direcția Generală Poliția Locală Arad are în vedere în perioada ce urmează să ajute cât mai multe persoane care sunt în nevoie și care nu au un acoperiș deasupra capului. Chiar de aceea, aceștia formează echipe mixte în vederea identificării persoanelor fără adăpost și îndrumarea acestora către Adăpostul de Noapte, care este situat pe strada 6 Vânători, numărul 55.

Capacitatea Adăpostului de Noapte este de 50 de locuri, care se pot suplimenta până la 80 de locuri sau chiar mai mult dacă situația o impune.

Polițiștii s-au mobilizat pentru a veni în întâmpinarea persoanelor fără adăpost pe care chiar ei le găsesc pe străzi, dar și a celor pe care arădenii doresc să le ajute. Așadar, dacă cetățenii văd și doresc să dea o mână de ajutor persoanelor care se află pe străzi, ei pot face asta printr-un apel la unul dintre numerele de telefon: Adăpostul de Noapte – telefon 0257/214988, Direcția Generală Poliția Locală – telefon 0257/939, în continuare urmând ca persoana în cauză să fie preluată de agenții de poliție și dusă la adăpost pentru cel puțin o noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.