Oamenii străzii „răsar ca ciupercile după ploaie” de Paștele Blajinilor (galerie foto)

0
577

Paștele Blajinilor a fost sărbătorit de arădeni în diferite moduri. Unii au venit la cimitir pentru a cinsti plecarea în eternitate a celor dragi, alții au profitat de ziua de astăzi, pentru a cerși de la ceilalți. 

Este vorba despre cimitirul „Pomenirea” din zona Alfa a municipiului. După ora 13, încă foarte mulți arădeni mai intră în cimitir. Au fost observate multe cadre cu oamenii străzii, aceștia stăteau care mai de care, pe iarbă, pe marginea mormintelor – și totul pentru a aduna ceva „profit”.  

Nu a fost trecută cu vederea nici iarba netăiată, dar nici gunoaiele lăsate de arădeni în această zi. S-au aruncat pe jos candele, buchete de flori, doze de suc folosite, sticle de vin golite, PET-uri, tacâmuri din plastic, pungi, ba chiar și pomeni, care probabil nu au fost prea „îndrăgite” de boschetarii Aradului. 

Cetățenii se îngrămădesc în cimitir, chiar și la ora asta, aparent soarele și pandemia nu sunt considerate un mare impediment, la fel cum, probabil, nici vegetația mare nu este atât de importantă pentru aspectul cimitirului „Pomenirea” din Arad, după părerea conducerii orașului. 

În cele din urmă, ne punem întrebarea, oare cum stau lucrurile în celelalte cimitire din județ?  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.