oara3Dacă Ene nu i-a închis definitiv ușa „Bătrânei Doamne”, celalălalt fotbalist care – teoretic – ar putea fi obligat prin contract să revină în „alb-roșu” nu mai ia în calcul această posibilitate. Claudiu Oara și-ar putea renegocia contractul cu arădenii, dar acest lucru nu se va întâmpla pentru că: „Pur și simplul nu mai vreau eu. La Arad, am pățit ca la Alba Iulia în ultimii doi ani, adică fotbal fără bani. Și acum sunt în concediu fără plată. Asta e, mi-am mai luat-o odată și s-ar putea să nu fie ultima oară. Vă spun, însă, sincer, că nu mă așteptam ca un club ca UTA să treacă printr-o astfel de situație gravă”.
Atacantul care a adus victoria „Bătrânei Doamne” în ultimele minute ale confruntării cu FC Olt susține că are oferte de la mai multe grupări din Liga a II-a și până săptămâna viitoare își va decide viitorul.
„E adevărat că există o clauză de renegociere, dar la ceea ce e astăzi la UTA nu văd cum clubul îmi poate satisface pretențiile. Și nici nu vreau să încurc, așa că nu mai revin la Arad”, a subliniat încă odată Oara, care – inițial – nu s-a aflat pe lista lui Adrian Falub pentru sezonul următor, dar la această dată echipa „textilistă” nu se mai află în postura de a alege.

Recomandările redacției