cuplu_fericit_plajaCel mai mare pericol pentru o relaţie e rutina. Din nefericire, uneori nici nu ne dăm seama când se instalează, aşa că cel mai bine e s-o prevenim.

Intalnirea saptamanala

Probabil, pana sa va mutati impreuna va intalneati in oras aproape zilnic. Acum insa, cat de des mai iesiti? Intr-o relatie de lunga durata, partenerii tind sa devina mai…comozi. Intalnirile par sa-si piarda rostul, insa, in realitate, sunt esentiale pentru o relatie fericita. Discuta cu partenerul tau si stabileste o regula: in fiecare saptamana veti iesi macar o data. Nu trebuie sa fie vreun restaurant scump sau vreo excursie costisitoare – o plimbare in parc, o vizita la muzeu, o seara la teatru – orice va face placere si va scoate din cotidian! Astfel de momente va vor apropia si va vor oferi mai multe subiecte de discutie (imbunatatind, astfel, comunicarea dintre voi).

Declaratie de dragoste

Scrisorile si declaratiile de dragoste sunt „combustibilul” unei relatii fericite. Nu te gandi la ele doar de Valentine’s Day sau cu ocazia aniversarii voastre… fiecare zi e o oportunitate excelenta de a-i spune celui drag ca-l iubesti. Un mail, un SMS, un biletel pe frigider sau ascuns in buzunarul pantalonilor lui – astfel de mici „surprinze” vor aduce un zambet pe buzele celuilalt si-i vor aduce aminte de ce te-a ales pe tine, dintre toate.

Sursa: Unica.ro

Recomandările redacției