Obiceiuri surprinzătoare care îţi pot distruge relaţia de cuplu

0
199
cuplu_tigara_fumatOricine are propriile tabieturi. Oricine are propriile obiceiuri pe care partenerii de viaţă le găsesc enervante, iar dacă nu reuşesc să ajungă la un compromis, relaţia se destramă. Iată care sunt cele mai des obiceiuri care pot distruge relaţiile de cuplu:
Dacă lucrurile mici sunt cele mai importante pentru supravieţuirea relaţiei, tot ele, cele mai mici, o pot desface. De cele mai multe ori, oamenii se gândesc că lucrurile majore pot duce relaţia la sfârşit, cum ar fi înşelatul, însă nici nu îşi dau seama cum gesturile mici devin atât de insuportabile, în timp.

Un studiu efectuat anul acesta de către specialişti, arată care sunt cele mai des-întâlnite obiceiuri care au devenit motive de despărţire şi cât de mult sunt afectaţi oamenii de acestea.

Fumatul

Unul dintre cele mai neplăcute obiceiuri pe care le poate avea o persoană este fumatul – când celălalt partener este nefumător. Mai exact, doar simplul miros de fum de ţigară devine atât de enervant în timp, încât partenerii pot ajunge la certuri grave şi la despărţire. În plus, mai grav este dacă partenerul fumător promite să se lase de fumat şi îşi păstrează obiceiul pe ascuns – aici intervine şi minciuna, un alt factor care poate despărţi două persoane care se iubesc.

Nu ascultă

De obicei femeile sunt cele care se plâng că bărbaţii lor nu le ascultă, le ignoră şi nu le înţeleg, mai ales atunci când au mai mare nevoie de acest lucru. Însă nu sunt singurele. Şi bărbaţii, dacă simt că nu sunt ascultaţi şi înţeleşi de către partenerele lor, ar vrea să părăsească relaţiile de cuplu în care se află.

Banii

Mai ales atunci când un cuplu ţine banii la comun, iar unul dintre parteneri nu a fost niciodată genul econom sau care să îşi calculeze cheltuielile, atunci certurile despre acest subiect delicat vor duce cu siguranţă la despărţire. Şi totuşi banii nu sunt un factor atât de important precum fumatul în sânul unui cuplu.

Cine deţine controlul

Chit că este vorba doar de cine ţine telecomanda când vă uitaţi la televizor şi până la lucruri mai serioase, dacă în relaţie nu există un echilibru de forţe, atunci partenerul subminat cu siguranţă va dori să părăsească relaţia cât mai repede.

Sursa:  Unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.