falubjucÎn această seară (ora 19), „Bătrâna Doamnă” va încrucişa armele cu formaţia clasată pe locul 4 în liga a doua maghiară, seria de Est. Oroshaza FC se află la şapte lungimi de undă de liderul Elore Bekescsaba, formaţie la care evoluează şi arădenii Botiş, Leucuţa, Varga şi Calvin.
Adrian Falub ştie excat ce urmăreşte în acest test ce se va disputa la lumina reflectoarelor pe unul dintre terenurile din Gyula, locul de cantonament al utiştilor până vineri. „Îmi doresc să aliniez o formulă de echipă apropiată de cea cu care vom juca în campionat. E normal să ne axăm pe omogenizare, fiindcă am pierdut destul timp în această iarnă, iar meciul cu Poli se apropie cu paşi repezi. De asemenea, îmi doresc să nu avem accidentări şi asta pentru că am auzit că formaţia maghiară are un joc bărbătesc, iar cei de la Măciuca au avut jucători cu probleme medicale după amicalul cu ei”.
Într-adevăr la capătul partidei dintre Oroshaza şi Damila Măciuca, încheiată cu scorul de 0-0, Pârvulescu, Cigan şi Codin au părăsit terenul mai repede din pricina unor accidentări.

Recomandările redacției