necsulescuÎnceputul echilibrat a fost animat de două atacuri ale bihorenilor, ce n-au avut sorți de izbândă. În minutul 15, la prima situație periculoasă, gazdele au marcat! Tătar a centrat de pe flancul stâng la colțul scurt, portarul Ghilea a deviat din fața lui Băd, însă Necșulescu a fost pe fază și a împins mingea în poartă, 1-0.
Bihorenii au ieșit la joc, iar Cioară a avut o intervenție de efect în minutul 22, când a scos de sub bară un șut-centare. Replica Ineului a fost concretă în minutul 26, Băd s-a prăbușit în suprafața de pedeapsă după un contact cu un apărător advers, iar arbitrul Dreve a indicat lovitură de pedeapsă. Iambor a transformat și Ineul conducea cu 2-0.
Trupa lui „Știli” Abrudean a început furibund repriza secundă și s-a detașat la 3-0 în al doilea minut: Neșculescu a făcut un un-doi cu Georgiu și a șutat imparabil din 16 metri la colțul lung! Cei din Oșorhei au încearcat să-și salveze imaginea și au ieșit la joc, reușind golul de onoare: Ember a tras din lovitură liberă de la 25 de metri direct în vinclu, 3-1. Insuficient însă pentru a strica bucuria alb-albaștrilor, care-și consolidează locul ce-i duce în play-off.
Ineu: Cioară – Cornea, Bier, Țoca, Tătar, Kocsis (80 Talpaș), Iambor (60 Ghergar), Francescu, Georgiu, Necșulescu (90 Voștinar), Băd (84 Drăgan). Pe bancă: Bak –Tomuț.
Oșorhei: Ghilea – Matei, Pop, Magda, Hering, Ember, Ban, Boneta (84 Mladonesky), Andor, Popa I, Ghețan (58 Ardelean). Pe bancă: Hava – Moise, Tesan, Dung, Popa II.
Arbitri: Dan Dreve (Cluj) – Andrei Călușeru (Salcia), Monica Rigo (Cluj). Observatori: Constantin Făniță, Romeo Malac (ambii Timișoara).

Recomandările redacției