piros4Echipa din Podgorie s-a întors cu un punct din Țara Crișurilor, primul extern din actuala stagiune. Rezultatul pozitiv a fost primit cu destule rezerve de președintele Pavel Piroș, care spera în a doua victorie a sezonului în fieful unei contracandidate din play-out.
„Sunt supărat pe băieți, după meciul cu Reșița ne-am propus șapte puncte la finalul anului, dar am făcut doar două. Sperăm în cele două meciuri – cu Satu Mare și Oltul – să atingem ce ne-am propus. Dacă am obține o victorie cu Olimpia și un egal la Olt, m-ar mulțumi, în mare parte”, a anunțat conducătorul Șoimilor.
Piroș a indicat principala problemă a trupei sale: „Ratăm extraordinar de mult, iată că ne costă la fiecare meci. Suntem echipa cu cele mai multe egaluri, încă n-am găsit o soluție să ieșim din această pasă urâtă, nu știm să ne fructificăm ocaziile”.
„Păcat, rezultatele ne-au ajutat, doar Tărlungeniul și-a adjudecat victoria, vedeți ce s-a întâmplat cu Vîlcea, cu Poli. Nu există echipe slabe și echipe bune, există șansă și să îți fructifici ocaziile”, a încheiat Piroș.

Recomandările redacției