Obligat să stea în izolare la domiciliu, a plecat de acasă după doar două zile

0
639

În ciuda faptului că această pandemie trebuie luată cât mai serios posibil, unii dintre cei obligați să rămână în casă pentru două săptămâni, nu se supun acestei reguli. Din păcate nu este singurul din România, mai multe persoane încercând să sfideze legile.

De data aceasta este vorba despre un caz ce a avut loc în zona Ineu, un bărbat alegând să se expună fix atunci când nu era cazul. Astfel, luni, la data de 23 martie 2020 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  „zădărnicirea combaterii bolilor”. 

În actul de sesizare s-a reținut că un cetăţean român care a venit din Anglia în data de 17.03.2020 şi care trebuia să stea în izolare la domiciliu în perioada 18.03.-01.04.2020 nu a fost găsit la domiciliu, la verificarea efectuată de lucrătorii de politie în data de 20.03.2020.
Ulterior făptuitorul a fost găsit de organele de politie, care l-au transportat într-un centru unde a fost plasat în carantină instituţionalizată, sub
pază. Urmărirea penală continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.