Obligat să stea în izolare, prins beat la volan în timp ce conducea prin Nădlac

0
185

Uneori alcoolul îi face pe cei care l-au consumat să acționeze în moduri care le pot face rău. După ce a fost trimis în izolare la domiciliu, un nădlăcan a hotărât că legile nu se aplică și după ce consumi poate prea mult alcool. Așa, stând în casă a început să bea și ulterior a fost prins cum conducea sub influența alcoolului prin oraș. 

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au întocmit duminică, la data de 05 aprilie 2020 un dosar de urmărire penală pe numele acestuia, urmare a faptului că în aceeași zi, organele de cercetare penală din cadrul IPJ Arad –Poliţia Orașului Nădlac s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană aflată în izolare la domiciliu a fost depistată conducând un autoturism pe drumul public sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză a fost dispusă de către organele de cercetare penală începerea
urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fiind atribuit numărul unic de dosar penal.
„Urmărirea penală continuă, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale. Începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au declarat reprezentanții Parchetului de lângă Tribunalul Arad. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.