hlisteiNou-promovate în Liga a III-a, echipa din Sînmartin și trupa arădeană și-au dat întâlnire pe arena din Sîntion. Bihorenii, conduși de fostul prefect orădean Gavrilă Ghilea, au condus în două rânduri, însă arădenii au revenit de fiecare dată și meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2.
Cătălin Hlistei și Bogdan Burlă au punctat pentru formația pregătită de Roli Nagy, Radu Anca și Seba Huțan, în vreme ce în contul gazdelor au înscris Mintaș și Cura, ultimul fiind nepot îndepărtat al lui Dorel Cura, extrema UTA-ei din anii 70-80!
„Ecbipa s-a mișcat bine, chiar dacă a apărut o anumită stare de oboseală, care a provocat și destui nervi. Arbitrajul a fost cum a fost, terenul, la fel. Am decis să lăsăm două zile libere”, a povestit Radu Anca. „Dacă eram proaspeți, nu cred că era vorba de altceva decât de victorie. Jocul a fost bun, ne-am creat ocazii, mai ales pe final, puteam câștiga”, a completat portarul Roberto Bodea, care azi și-a urmărit trupa de pe margine, după ce miercuri a menținut intactă poarta arădeană, în Cupa României.
Varga și Botiș au fost menajați, Cipri Rus revine cam într-o săptămână. Antrenamentele se reiau marți pe „Motorul”.
Formații:
Sânmartin: Verdeş – G. Mangra, Mintaş, Matei, Arsene – Copil, Novak, Zadori, Cornea – Lobonţ, Ov. Ghilea. Au mai jucat: Cervinschi, Chira, Cr. Jurca, Pantea, Cura, L. Jurca, Olariu.
UTA: Mitrea – Gheorghiță, Cotoc, Filaret, Vlad – Leucuța, Dobrean, Burlă, Hlistei -Ousmane, Ivănică. Au mai jucat: Suslak, Ad. Popa, Bulza, Copil, Dragoș, Chindriș

Recomandările redacției