Ocaziile nu țin loc de goluri: CS Ineu – Juniorul Satu Mare 0-0

0
179

Ineuancele își puneau mari speranțe în trei puncte cu Juniorul Satu Mare, mai ales că jucau acasă, în cadrul etapei a 10-a a Ligii I feminin la fotbal. Calculele nu au ieșit, fiindcă nu e axistat luciditatea în fața porții adverse.
Cociuba și Cozan au fost campioanele ratărilor la formația din Țara Zărdanului, oaspetele având – la rândul lor – două șanse bune de a înscrie.
„Nu ai ce face când balo­nul pur și simplu nu vrea să intre în poartă. Parcă suntem blestemați la toate nivelurile clubului, avem probleme cu ratările peste tot. Nu mai are rost să ne impunem obiective, jucăm și vedem unde putem ajunge. E tot mai greu, fiindcă avem absențe etapă de etapă. Pe Haida și Nicodin nu cred că vom mai putea conta de acum înainte, sunt ceva probleme și cu Ancăș, o să încercăm să scoatem ma­xim și din următoarele întâlniri, deși va fi greu”, a men­- ționat Cristian Sculici, antrenor la CS Ineu.
În disputa cu sătmărencele, echipa „alb-albastră” a folosit următoarea formulă de joc: Măcelaru – Mogocs, Leț, Kovacs, Preală – Vamanu, Mihăieș, Zugun (85 Ungureanu), Cozan – Cociuba, Cristea (75 Ștrifler).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.