Ocolite de coronavirus, handbalistele Crișului trec la antrenamentele în sală

0
349

Reunite pe 9 iunie în vederea pregătirii barajului de promovare în Liga Florilor, handbalistele Crișului Chișineu-Criș s-au pregătit până ieri pe terenul de fotbal din oraș. Au fost antrenamente pur fizice, desfășurate în așteptarea rezultatelor testelor pentru coronavirus. „Antrenorul Sebastian Constantin și toate fetele sunt negative, cu mențiunea că două dintre ele, Corha și Popeanu, trebuie să repete testul. Se pare că probele luate au ajuns răsturnate la București și nu testele nu au fost considerate concludente”, ne-a comunicat Florica Boldor, membră în Consiliul de Admi­nistrație al clubului.
De astăzi, handbalistele se vor antrena și în sala de sport din localitate. „Cunoaștem exact protocolul, fiecare jucătoare are 7 metri pătrați la dispoziție, dezinfectăm mingile, tot ceea ce atingem. Începem și etapa de antrenamente specifice în vederea acelui turneu de promovare ce va avea loc undeva în a doua jumătate a lunii iulie”, a adăugat Boldor.
Deocamdată, cetățenii din Serbia ce trec granița în România sunt obligați de autorități să stea în carantină 14 zile. „Din păcate, pe Milica Golusin nu o putem chema, deocamdată, la echipă. Am înțeles, însă, că autoritățile vor anunța în fiecare weekend țările din care se poate veni în țară fără a fi obligat să stai izolat timp de 14 zile. Până atunci, jucătoarea noastră se va pregăti în continuare acasă, are un program strict dat de antrenorul nostru și se va alătura lotului când va fi posibil”, mai spune „oficialul” Crișului.
Câteva dintre contracandidatele echipei din județul nostru au demarat campania de achiziții în vederea turneului de 8 formații pentru cele trei locuri disponibile în ediția viitoare a Ligii Florilor. „Am demarat și noi negocieri cu câteva jucătoare, sperăm să trasferăm măcar trei dintre ele. Vrem să ne prezentăm cât mai bine la turneul de promovare, atât din punct de vedere al lotului, cât și al pregătirii”, a încheiat Florica Boldor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.