Dennis Man putea deveni cel mai scump jucător care pleacă din Liga 1, depăşind recordul deţinut în prezent de Nicolae Stanciu, pe care FCSB l-a vândut la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro, bonusuri incluse.

Gigi Becali a dezvăluit că a refuzat 14 milioane de euro pentru tânărul de 19 ani, pe care speră să-l ţină la echipă încă două sezoane. Patronul roş-albaştrilor recunoaşte, însă, că va fi dificil să o facă, dacă va mai primi oferte tentante din punct de vedere financiar. „Eu am refuzat şi 14 milioane de euro pentru Man, nu doar 11 milioane de la AS Roma. Nu a fost o ofertă oficială, a fost o discuţie la modul <<Îl dai cu 14 milioane? Nu îl dau!>> Şi am cerut 30 de milioane. Mă rog să rezist 2 ani la sume de 20 de milioane, 30 de milioane, pentru că vor veni şi ofertele astea”, a declarat Becali, la Pro X.

Așadar, după Adrian Petre, care a stabilit recordul ligii secunde, prin cei 500 de mii de euro plătiți de Esbjerg în vara anului trecut, un alt fost utist mai putea depăși o barieră importantă în fotbalul românesc. În cele trei etape scurse din prezenta ediție a Ligii 1, Man a înscris un gol (în victoria cu 4-0 a FCSB-ului cu Poli Iași) și a reușit un „assist” în derby de România.

Recomandările redacției