Cezary Kucharski, agentul fotba­listului polonez Robert Lewandowski, a dezvăluit, într-un interviu acordat celor de la SportoweFakty, că atacantul de la Bayern Munchen a refuzat o ofertă din China, fără a menţiona numele clubului care l-a ofertat, scrie  prosport.ro. Lewan­dowski a ales să-şi prelungească contractul cu Bayern Munchen, în ciuda faptului că echipe precum Real Madrid s-au interesat de serviciile sale, dar se pare că şi formaţii din afara spaţiului european şi-au manifestat interesul de a-l transfera pe golgheterul polonez. Cezary Ku­charski a dezvăluit, în presa din Polonia, că pe numele clientului său a sosit o ofertă din China, fără a menţiona numele clubului, pe care Lewandowski a refuzat-o. Chiar dacă nu a menţionat numele echipei asiatice, agentul lui Lewandowski le-a spus celor de la SportoweFakty că, în cazul în care acesta ar fi acceptat oferta, ar fi devenit cel mai bine plătit jucător din istorie, salariul său fiind: „mult peste cel al lui Carlos Tevez”, adică peste 40 de milioane de euro, cât încasează argentinianul la Shanghai Shenhua. Mai mult, suma de transfer ar fi depăşit şi ea orice record, învârtindu-se în jurul a 200 de mi­lioane de euro.
„Am fost contactat de către un agent care duce fotbalişti importanţi în China. Dacă Lewan­dowski ar fi acceptat oferta, salariul său ar fi fost semnificativ mai mare faţă de cele 40 de milioane de euro încasate de Carlos Tevez. Robert nu este de vânzare acum”, a spus Kucharski, conform SportoweFakty.
Fotbalistul polonez Robert Le­wandowski, în vârstă de 28 de ani, şi-a prelungit în această iarnă contractul cu Bayern Munchen până în 2021. Vechea înţelegere dintre cele două părţi expira în luna iunie a anului 2019.

Recomandările redacției