old boysTrupa veteranilor utiști a câștigat, pentru a treia oară consecutiv, turneul „Jozsef Berta”, competiție rezervată foștilor fotbaliști care se desfășoară anual la Oroshaza.
Arădenii au câștigat tot ce se putea câștiga! Old Boys UTA a terminat prima, după 3-2 cu Szarvas, 5-1 cu Szentes și 2-2 cu Oroshaza în finală. Cu 7 puncte strânse, arădenii au fost primii în clasament și au luat Cupa. „În plus, Emil Szabo a fost desemnat cel mai bun portar, Imi Hirmler, cel mai bun jucător, iar Cornel Nădăban a fost golgeterul turneului”, a povestit președintele Gyuri Vaczi, care i-a condus pe utiști în Ungaria împreună cu Flavius Domide.
Echipa UTA-ei i-a reunit pe Emil Szabo, Emerich Hirmler, Adi Negrău, Octavian Nadiu, Cornel Nădăban, Flavius Novac, Mihai Țârlea, Dorel Toderaș, Adi Ungur și Nicolae Mitu.
Meci cu Craiova Maxima!
Vaczi a anunțat că tabăra arădeană e în discuții avansate cu cei din generația mare a Universității Craiova pentru ediția din 2013 a Memorialului Legendelor! „Turneul se va desfă­șura de Zilele Aradului, pe 24 august. Astăzi am o întrevedere cu vicepreședintele Ionel Costin pe această temă, vom finaliza în scurt timp discuțiile cu cei din Craiova. Sperăm să reușim să ne întâlnim cu ei la Arad”, a punctat conducătorul Old Boys UTA.

Recomandările redacției