Old Boys UTA începe anul în forță: arădenii se duelează cu nume de marcă la Caransebeș!

0
354

old-boys-galerieTrupa veteranilor arădeni petrece sfârșitul de săptămână la Caransebeș. În orășelul cărășean se joacă ediția a treia a turneului „Stelele Banatului”, organizat de Dan Avram, mare animator al fotbalului gugulanilor.
„Suntem pentru prima dată invitați la Caransebeș, o surpriză plăcută. Am înțeles că au mai fost două ediții, mergem cu mult drag. Sunt foști colegi de ai noștri, în general echipele care vor juca acolo au fost la Arad. Va fi o repetiție bună înainte de turneul de la Kossen, mai verificăm noile achiziții, vedem dacă mai au nevoie de cantonament”, a glumit Gyuri Vaczi, președintele arădenilor.
Participă 10 echipe, Old Boys UTA e în grupa B, alături de Hunedoara, Reșița, Oțelu Roșu și o selecționată Berzasca – Herculane – Bozovici. Din grupa A fac parte Timișoara, Caransebeș, Moldova Nouă, Lugoj și combinata Anina – Oravița.
UTA, condusă de Mihai Țîrlea, Imi Hirmler, Sandu Gaica și Marius Grad mizează pe efectivul obișnuit. Din orașul de pe Bega sunt așteptați Rotariu, Alexa, Codrea sau Bătrânu, Hunedoara vine cu Gabor, Petcu ori Văetuș, Reșița e reprezentată de Potocianu, C. Balaci sau R. Sandu. După finala mare e programat un meci-vedetă, între foștii internaționali ai României din zona de vest și selecționata „Stelele Banatului”. În distribuție urmează să intre inclusiv Miodrag Belodedici și Dorinel Munteanu. „Belodedici va juca acum pentru Moldova Nouă (n.r. fundașul naționalei din anii 80-90 e originar din localitatea de pe Clisura Dunării), cu toate că actele în regulă le are pentru noi, ultima dată a jucat la UTA!”, a zâmbit Vaczi.
Un 2015 plin pentru veterani
După turneu, pe 7 februarie, UTA se deplasează pentru o întâlnire cu FC Bihor cel mai probabil în localitatea Avram Iancu, acolo unde Mihai Țîrlea e antrenor. Mai târziu, la Arad va avea loc Cupa Primăverii, iar în a doua jumătate a lunii aprilie roș-albii merg în Austria pentru turneul de la Kossen. Altă deplasare peste graniță va fi cea de la Oroshaza. Și în 2015 Old Boys UTA organizează Memorialul Legendelor, Memorialul Petschov­sky și Memorialul Brosovszky și „în județ răspundem afirmativ la orice invitație”, menționează Vaczi, indicând o nouă clipă importantă a anului: „pe 18 aprilie sărbătorim 70 de ani de UTA. Dorim să organizăm ceva frumos împreună cu suporterii și cu toți care iubesc această echipă!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.