brosovszky-2013Un 2014 frumos pentru vete­ranii utiști e pe cale să se încheie, însă nu înainte de un ultim tribut, cel adus golgeterului all-time al Bătrânei Doamne. Pe 22 decembrie, Old Boys UTA organizează o nouă ediție a memorialului dedicat lui Ladislau Brosovszky
Reuniunea din acest an vine să aducă încă un stop din savoarea trecutului sportiv al Aradului. Gyuri Vaczi și ai săi reiau o veche tradiție, meciurile dintre UTA și echipe ale orașului din diferite ramuri sportive. Pe parchetul Polivalentei arădene își dau întâlnire rugbiștii de altădată de la Gloria PTTR Arad, vechii handbaliști de la Constructorul și fotbaliștii veterani ai Vagonului, gruparea de unde Brosovszky a ajuns la UTA.
„Veți avea posibilitatea de a aplauda la scenă deschisă evoluția unor sportivi consacrați ai Aradului, alături de invitați din Serbia (Steaua Roșie Belgrad) Austria (Salzburg) și Ungaria (Beckescsaba).
Vom putea, cu această ocazie, să-i urăm împreuna un prietenesc „LA MULȚI ANI !” și legendarului Mircea Axente, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani! Vă așteptăm cu drag!”, transmite Old Boys UTA, pe pagina de facebook.

Recomandările redacției