minifCampioanele a 20 de județe la minifotbal și-au dat întâlnire, în weekend, la Hunedoara pentru turneul final ce a cernut foarte clar valorile. Practic, arădenii de la Old School nu au avut nicio șansă să avanseze dintr-o grupă foarte puternică, formată exclusiv din echipe profesioniste, terminând turneul cu zero puncte și un golaveraj de 6-17. „Am întâlnit în grupă formațiile ce aveau să-și dispute finala mică a competiției, medaliata cu bronz de anul trecut și pe băieții de la Baia Mare, pe care la un moment dat i-am condus, dar a trebuit să ne recunoaștem învinși”, ne-a mărturisit Cristian Lăzău, căpitanul teamului de pe Mureș.
Cu Ploiești 0-3, 2-4 cu Baia Mare (marcatorii arădeni: Lăzău și Ciob) 1-4, cu Glissando Timişoara (Frandeș) și 3-6 cu ABC United Bucureşti (Lăzău, Pavel, Ciob) au fost rezultatele obținute de Old School vineri și sâmbătă, pentru ca lucrurile la vârful clasamentului să se clarifice duminică. Juventus Sibiu este noua campioană a României la minifotbal, după ce a obţinut victoria, cu 2-0, în meciul jucat împotriva echipei Oz Er Golden Boys Bacău. Din cauza unei furtuni, finala a fost întreruptă pentru circa o jumătate de oră. Pe locul al treilea s-a clasat echipa ABC Bucureşti, la care au jucat foştii fotbalişti ai clubului Steaua Bucureşti: Petre Marin şi Rică Neaga. În finala mică, jucată împotriva timișorenilor de la Glissando, Marin a intrat în poartă, după eliminarea goalkeeperului de drept și a fost erou prin pararea a trei penalty-uri,
Old School a evoluat la Hunedoara în formula: Valentin Cioba, Daniel Grec, Claudiu Sighete, Cristian Barna, Manuel Ciob, Cristi Lăzău, Paul Frandeș, Flavius Pavel și Radu Borz. „Poate am fost singura echipă formată mai ales pe bază de prietenie, restul au fost echipe profesioniste. Am întâlnit jucători care și-au dovedit valoarea mulți ani în Liga 1 sau în cupele europene, unii dintre ei având salarii de mii de euro și acum la minifotbal, pe când noi am făcut totul din pasiune și plăcerea de a juca fotbal. Așa că diferența dintre noi și majoritatea echipelor ce au mai jucat la Hunedoara a fost destul de mare, dar asta nu înseamnă că nu ne-am bătut cum am știut mai bine pentru a face față nivelului. Și, dacă pe atac ne-am mai descurcat, în apărare nu am prea făcut față. Oricum, a fost o experiență unică și foarte benefică pentru noi”, a mai spus Cristian Lăzău, căpitanul echipei ce s-a încunuat campioană județeană în urma întrecerilor disputate la Arena Ionuț Popa.
Sponsorii echipei la turneul final de la Hunedoara au fost: Dairon Manufacturing SRL, Simco Arad, Py Conect, Sistema Floor Heating, Service Termopane Arad, Real Sport Arad, Hotel Gio și Bogdan Piper.

(FOTO: adevărul.ro)

Recomandările redacției