Dacă săptămâna trecută, a avut loc meciul amical dintre cele două licee din Lipova, marți 15 martie,  a avut loc meciul oficial, etapa decisivă pentru calificări.

La meciul de marți au participat echipele de volei masculin și feminin ale Liceului ,,Sever Bocu” Lipova care au jucat contra echipelor Liceului ,,Atanasie Marienescu” Lipova.

În ceea ce privește echipa de volei masculin, lupta a fost una strânsă, însă, băieții au demonstrat că sunt bine pregătiți, ambițioși, perseverenți. Dacă primul set a fost câștigat de adversari, echipa s-a mobilizat și a dovedit că poate lupta indiferent de înfrângere, câștigând meciul și calificându-se pentru etapa locală.  

,,Îi susținem în continuare pe băieți și ne dorim ca și la etapa viitoare să se întoarcă cu același rezultat obținut”, ne transmite profesor Diana Ostaș.

Și echipa de volei feminin, a avut meciuri bune ajumgând până la etapa județeană, concurând împotriva echipei feminine a Liceului ,,Atanasie Marienescu”, însă evoluția fetelor s-a oprit la nivel de județ. ,,Echipa noastră a dovedit că trebuie să se pregătească mai mult pentru meciul de anul viitor! Din înfrângeri învățăm că trebuie să fim mai puternici, mai ambițioși și mai motivați de câștig”, spunee Diana Ostaș.

Reprezentanții liceului din Lipova îi felicită pe toți cei implicați .,,Nu în ultimul rând, felicităm galeria școlii. Elevii liceului nostru și-au arătat susținerea față de colegi și au trăit fiecare clipă a meciului parcă ar fi jucat ei. Felicitări dlui profesor Popa Sergiu pentru pregătirea celor două echipe, pentru implicare și pentru determinare”, spun aceștia.

,,La Olimpiada Națională de Sport, unde  care am avut  participante două echipe,  echipa de volei feminin, care a ajuns până la etapa județeană și echipa de volei masculin au ieșit victorioși în urma etapei locale, susținută la Lipova”, ne spune profesorul coordonator Popa Sergiu de la Liceul ,,Sever Bocu” Lipova

Recomandările redacției