craiovaPenultima clasată din seria a IV-a, acolo unde activează și CS Vladimirescu, Apă Craiova, încearcă să profite de statutul actual, acela de unică reprezentantă a capitalei Băniei în competițiile organizate de FRF. Gazeta de Sud anunță intenția oficialilor olteni de a modifica denumirea clubului chiar în această iarnă, dacă se va găsi o portiță regulamentară. Noua titulatură a grupării care activează pe arena „Extensiv” se dorește a fi Municipal Craiova.
„Are o rezonanţă puternică această denumire şi punctez că nu are nici o legătură cu Universitatea Craiova. Nu şi-a propus să-i ia locul în inimile suporterilor. Clubul trăieşte din sponsorizări şi nu are nici o legătură cu municipalitatea. Nu ia nici un ban de la autorităţile locale, dar, dacă acestea vor dori vreodată să ne ajute, nu este nici un fel de problemă“, a explicat preşedintele executiv al grupării alb-albastre, Dorel Grigorie. „Ştiu că regulamentul spune că, dacă se schimbă denumirea, nu mai poţi promova trei ani, dar nu e chiar aşa, sunt destule portiţe, plus că la cum se retrag echipele din campionate e posibil să ne invite chiar federaţia să jucăm în eşalonul secund. Obiectivul nostru din acest an nu este promovarea, ci supravieţuirea în Liga a III-a şi crearea unei echipe competitive“, a completat oficialul echipei craiovene.
Gruparea craioveană a încheiat turul pe locul 11, penultimul din serie, cu opt puncte, cinci mai multe decât CS Vladimirescu (după depunctare) și unul în spatele Vulturilor Lugoj.

Recomandările redacției