Oltenii schimbară Apa

0
233

craiovaPenultima clasată din seria a IV-a, acolo unde activează și CS Vladimirescu, Apă Craiova, încearcă să profite de statutul actual, acela de unică reprezentantă a capitalei Băniei în competițiile organizate de FRF. Gazeta de Sud anunță intenția oficialilor olteni de a modifica denumirea clubului chiar în această iarnă, dacă se va găsi o portiță regulamentară. Noua titulatură a grupării care activează pe arena „Extensiv” se dorește a fi Municipal Craiova.
„Are o rezonanţă puternică această denumire şi punctez că nu are nici o legătură cu Universitatea Craiova. Nu şi-a propus să-i ia locul în inimile suporterilor. Clubul trăieşte din sponsorizări şi nu are nici o legătură cu municipalitatea. Nu ia nici un ban de la autorităţile locale, dar, dacă acestea vor dori vreodată să ne ajute, nu este nici un fel de problemă“, a explicat preşedintele executiv al grupării alb-albastre, Dorel Grigorie. „Ştiu că regulamentul spune că, dacă se schimbă denumirea, nu mai poţi promova trei ani, dar nu e chiar aşa, sunt destule portiţe, plus că la cum se retrag echipele din campionate e posibil să ne invite chiar federaţia să jucăm în eşalonul secund. Obiectivul nostru din acest an nu este promovarea, ci supravieţuirea în Liga a III-a şi crearea unei echipe competitive“, a completat oficialul echipei craiovene.
Gruparea craioveană a încheiat turul pe locul 11, penultimul din serie, cu opt puncte, cinci mai multe decât CS Vladimirescu (după depunctare) și unul în spatele Vulturilor Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.