Omor într-o familie: o arădeancă și-a ucis copilul cu un cuțit

0
732

Fapte odioase în a doua seara de Paște, în Arad. Un băiat de 10 ani a fost găsit fără suflare într-un apartament de pe strada Abrud, din Micălaca. Aproape de trupul neînsuflețit al copilului zăcea, în stare gravă mama lui. Cei doi au fost găsiți de tatăl copilului, care a sunat imediat la numărul de urgență 112. Din primele informații, se pare că mama și-a omorât copilul, după care ar fi încercat să-și facă sieși rău.

Mama copilului, în vârstă de 43 de ani i-ar fi tăiat băiatului gâtul, cu un cuțit. Din informațiile pe care le avem, femeia halucina în momentul în care a fost găsită de soț. După îngrijiri la fața locului, femeia a fost transportată cu o ambulanță la spital și urmează să fie consultată de psihiatrii. 

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor și unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. Aceștia fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc moartea băiatului.

Vecinii familiei susțin că n-au auzit zgomote care să ducă cu gândul la o asemenea tragedie. Tatăl copilului a fost plecat luni după masa la Mândruloc, dar înainte de aceasta, vecinii l-au văzut pe bărbat afară, împreună cu băiatul său. Familia chiar avea începută construcția unei case la Mândruloc.

Mama copilul decedat este suspectată de omucidere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.