Omul de afaceri arădean Ovidiu Palcu candidează din partea Alianței Renașterea Națională la funcția de deputat, el deschizând lista candidaților arădeni pentru Camera Deputaților.
„De profesie economist, am intrat în lumea afacerilor în anii `90, reușind să pun bazele unui grup de societăți comerciale cu activitate în domeniul construcției de infrastructură rutieră, apă, canalizare, poduri și autostrăzi.
Cifra de afaceri a grupului Inteco Holding a crescut constant, ajungând ca serviciile companiei să fie cunoscute atât pe plan local, cât și internațional. Seriozitatea, calitățile de bun manager și darul natural de a strânge oameni de valoare în jurul meu au făcut ca afacerile grupului să se extindă și în domeniul agricol, unde holdingul deține o livadă de meri bio, cât și în domeniul viticulturii, unde avem mai multe hectare de vie. Grupul nostru de firme excelează și în domeniul imo­biliar, acesta având construit în Timișoara un complex rezidențial la cele mai înalte standarde. De asemenea, deținem un complex de fitness foarte cunoscut în Arad, Panoramic Gym, care își dorește să ofere și să promoveze în societate un stil de viață sănătos.
Latura mea de creștin și cea filantropică vreau să rămână un subiect personal, pe care nu doresc să îl dezbat în public, țin doar să menționez că pentru mine, învățăturile Bibliei au fost și sunt cheia succesului meu în viață.
De aceea, îndemn pe toată lumea să prețuiască din tot sufletul valorile morale creștine care, împreună cu familia, au fost și sunt temeliile societății.
O familie puternică și educată poate face față oricăror provocări în viață. Aici mă refer la familia restrânsă cât și la marea familie care este Țara și Neamul Românesc, pe care avem cu toții obligația să le cinstim și să le apărăm!
De aceea intru în politică, nu ca să iau ci ca să dau, ca o obligație morală față de Țara mea, care vrem cu toții să o lăsăm ca o moștenire prosperă și curată copiilor noștri!
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Apărăm România Noastră.
Țara renaște prin FAMILIE, CREDINȚĂ și EDUCAȚIE”, ne-a mărturisit Ovidiu Iulian Palcu.
 

Recomandările redacției