Lovitură după lovitură încasată de cei de la Uniunea „Salvați“ România. După ce au rămas cu buzele umflate și în afara ciolanului guvernării, usr-iștii mai au un motiv de întristare: parteneriatul civil (un fel de căsătorie între bărbat cu bărbat sau femeie cu femeie) a fost respins de Parlament. O victorie majoră împotriva intereselor globaliste care vor să corupă și să distrugă națiunea noastră și așa greu încercată. O victorie pentru România, pentru normalitatea românilor, pentru viitorul copiilor și nepoților noștri, nu însă și pentru cei de la USR. O formațiune a căror membri militează cu toată ființa lor pentru „dreptul“ bărbaților de a naște sau care votează pentru ca România să fie pedepsită pentru că nu ridică la rang de sfințenie homosexualitatea sau perversiunea, nu are cum să fie încântată de binele acestei țări. Pentru liderii acestui partid, a-ți proteja copilul de perversiuni constituie „gândire de ev mediu“. Modernitate și normalitate la ei înseamnă să îți educi copilul, încă de la creșă dacă este posibil, în spiritul masturbării și să îi explici că genul este ceva relativ.

Camera Deputaţilor a respins, marţi, propunerea legislativă privind parteneriatul civil. S-au înregistrat 229 voturi pentru respingerea proiectului, 57 împotrivă şi șase abţineri.

Proiectul avea ca obiect de reglementare stabilirea regimului juridic al parteneriatului civil, prin instituirea principiilor, a efectelor încheierii acestora, precum şi a procedurilor ce urmează a fi aplicate de organele competente în privinţa încheierii şi încetării parteneriatelor civile.

La dezbateri, deputaţii USR PLUS s-au exprimat pentru reglementarea parteneritatului civil, cei ai AUR şi PSD au fost împotrivă, în timp ce liderul deputaţilor PNL Gabriel Andronache a precizat că în cadrul grupului sunt două opinii.

USR PLUS este pentru parteneriatul civil”, a afirmat deputatul USR PLUS Simina Tulbure – un nume predestinat.

Hai să ne revenim, să fim în UE! De ce să fim codaşii Europei? Dacă vrem să creştem natalitatea, atunci vom reglementa şi parteneriatul civil. USR PLUS este pentru reglementarea parteneriatului civil, pentru că România trebuie să fie o ţară care se dezvoltă”, a debitat Tulbure. Nimic mai monstruos, mai neadevărat și mai… tulbure. USR-iștii spun că natalitatea ar fi în pericol dacă nu se adoptă parteneriatul civil. Natalitatea este însă distrusă şi de acest concept prin care familia tradiţională este bagatelizată, lovită, distrusă în mod sistematic. Această iniţiativă are scopul de distrugere a familiei tradiţionale, a nucleului neamului românesc.

Cine din USR să înțeleagă modelul normal de funcționare a unei familii, din moment ce unul dintre președinții săi, care are și toate șansele să devină singurul… guru al grupării, a „căutat“ „adevărul despre viață“ în cadrul conferințelor organizate de Gregorian Bivolaru, în acele spirale Misa, după care toată lumea cu scaun la cap a rămas șocată și oripilată?

USR este un partid imoral, dar și incompetent, stângaci. A făcut „capul mare“, vorba unui lider politic în mare vervă acum, și a ieșit de la guvernare. Lumea nu s-a speriat, lucrurile au mers mai departe în țara asta, chiar și fără USR. Economia nu a picat brusc. A căzut ea, este adevărat, dar treptat și cu USR făcând parte din Guvern. Același Guvern în care USR se chinuie să intre din nou, însă cu alte pretenții. Să vedem însă dacă vor mai intra în Guvern și PNL-iștii, care depind acum de tratativele pline de „diplomație“ ale noului lor lider.

Recomandările redacției