woparSala „Decebal” s-a dovedit mai la îndemâna studenţilor clujeni decât a gazdelor. Un meci pe alocuri echilibrat, cu un plus pentru oaspeţi, mai ales la capitolul recuperări şi aruncări de la distanţă.
După un prim-sfert jucat care pe care, someșenii au accelerat ritmul şi două triple consecutive aveau să rupă echilibrul. De aici încolo vizitatorii au ţinut pe tabelă o diferenţă respectabilă, care în minutul 33 ajunsese la 44-64. Asta chiar dacă, în anumite momente arădenii păreau să revină în joc. Însă, imediat oaspeţii răspundeau pe măsură. Asta pentru că 5-ul de bază al Clujului arată mai bine, deocamdată, în comparaţie cu cel al Aradului. Finalul a mai îndulcit un pic din amarul eşecului. Cu plus pentru efortul depus de Mazilu şi Andriş, dar şi momentele de eficienţă ale lui Bandula.
Astfel, WOPAR-LPS a cedat primul meci pe teren propriu din acest sezon, dar trupa lui George Mandache şi Sandu Pteancu are potenţial, ceea ce avea să demonstreze duminică. Arădenii au câștigat cu 75-51 în fața celor de la For You Bistrița, principalii marcatori ai gazdelor fiind Bandula și Andriș cu câte 12 puncte, Betea, cu 10 și Mazilu cu 9 puncte.
Formații:
Arad: Pătraşcu, Andriş 17, Mazilu 12, Bandula 12 (2×3), Betea 11. Au mai jucat: B. Bondor, Baltă 3 (1×3), C. Bondor 2, Ţihoi.
Cluj: Racoviţan 11 (1×3), Crainic 11 (1×3), Pintea 6 (2×3), Foalea 18 (2×3), Crăciun 16 (2×3). Au mai jucat: Teibeş 2, Pop.
S.A.

Recomandările redacției