Derby-ul rundei în seria a IV-a a Ligii a III-a s-a jucat la Sebiș, acolo unde se întâlneau echipele de pe locurile 2 și 3. Teoretic, echipa ce ar fi câștigat acest meci ar fi continuat să amenințe poziția de lider a celor de la Șirineasa, pe care o paste o suspendare de 9 puncte.
Bănățenii au avut o posesie destul de bună încă din start, iar Staicu a trimis cu capul de puțin pe lângă poartă la prima acțiune a meciului. În replică, Ruță a încercat vigilența lui Zimmermann de la distanță, însă tot oaspeții au fost ceva mai periculoși la reluarea lui Breșneni din 8 metri. Practic, celor de la Național le-a rămas doar varianta șuturilor de la distanță, încercată din nou de Ruță, dar și de Săulescu, însă portaru Reșiței a fost la post.
Debutul părții secunde a fost nebun. La două minute de la reluare, Breșneni a deschis tabela printr-o reluare cu latul, la colțul scurt, la centrarea din corner a lui Costin. Doar 9 minute a fost Reșița în avantaj, căci Săulescu a egalat cu capul din centrarea perfectă a lui Onțel. De aici încolo, gazdele au ajuns mai des în poziție de finalizare, dar Pintea, Onțel și Ruță nu l-au putut bate pe Zimmermann prin șuturi din afara careului. Și, totuși, în cel de-al treilea minut de prelungire, Sebișul a avut imensa oportunitate de a câștiga partida, dar Onțel a ratat un penalty obținut de Săulescu în duelul cu portarul advers.
Formații:
Sebiș: I. Poiană – Poștoarcă, Pîslaru, Dumitrache, Siminic – Sz. Vereș, Pintea (88 Petculescu) – Săulescu, Ruță, Tătulea (50 Susan) – Enciu (22 Onțel)
Reșița: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Puțanu, Copaci – Bărbulescu, Vaștag (46 Vădrariu) – Costin, Breșneni, Negoescu (46 Ene) – Staicu.
Arbitri: Szabolcs Kovacs (Carei – Satu Mare) – Alexandru Corb (Satu Mare), Ciprian Fiter (Satu Mare)
Observatori FRF: Cosmin Danciu (Hunedoara), Ion Zare (Oradea).

Recomandările redacției