În vremuri în care putem avea acces la multe informații online, trebuie să recunoaștem că nimic nu se compară cu lecturarea unei cărți, în liniște, acasă sau în mijlocul naturii. Pentru iubitorii de cărți și parfumul lor inconfundabil, la Arad are loc între 5 și 9 iunie, târgul de carte în aer liber „Open Book”, ediţia a doua.

Acesta se va desfășura în Piața Avram Iancu, având pentru prima dată invitaţi de peste hotare, care vor aduce cititorilor din Arad, apariţii ale unor edituri din Serbia şi Ungaria.

A doua ediţie a Târgului de carte în aer liber de la Arad „Open Book” va avea loc într-un  pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţa Avram Iancu, simultan cu Festivalul de literatură. „Discuţia secretă”, ajuns la a VI-a ediţie, în organizarea Primărie şi Centrului Municipal de Cultură Arad.

„Vă invităm să ne vizitați, să alegeți ceea vă place, să participați la evenimentele editurilor şi să citiți.  Această formulă culturală cu totul aparte, aduce împreună autori, cărți, idei, public şi un model de comunicare modern, eficient şi ingenios pe toate palierele procesului de creație, de la idee şi scriitură, până la lectură şi reflecție”, au susținut spun organizatorii târgului „Open Book“.

La eveniment vor participa 20 de edituri, librării, distribuitori de carte şi universităţi.

Deschiderea oficială a târgului se va face miercuri, 5 iunie, ora 12.00, în Piaţa Avram Iancu.

Programul târgului va fi zilnic între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între 10.00 – 15.00. Intrarea este liberă.

Recomandările redacției