supEchipa fanion a Aradului îşi continuă agonia, şi asta pentru că Giovanni Catanzariti spune tranşant că nu mai este în postura de a investi în Calea Aurel Vlaicu. Nici variantele de asociere cu oameni de afa­ceri italieni sau români nu mai sunt de actualitate, aşa că toată speranţa se pune în Dieter Kaas. Austriacul este singurul care şi-a manifestat în modul cel mai serios intenţia să o preia pe „Bătrâna Doamnă” sau cel puţin cu impresia aceasta a rămas preşedintele arădenilor după discuţiile purtate faţă în faţă acum trei săptămâni.
Numai că, de atunci, proprietarul holdingului multinaţional Trade Trans Group nu a mai dat niciun semn de viaţă şi nici nu a răspuns telefoanelor date de Gio şi şefii Suporter Club UTA. De fapt, aceştia din urmă au veit cu un nou comunicat de presă prin care specifică următoarele:
„În ultimele trei zile, Suporter Club UTA a făcut demersuri concrete în ve­derea contactării omului de afaceri austriac Dieter Kaas. Am folosit în acest sens toate canalele de comunicare disponibile: telefon şi internet. Din păcate, până la această oră nu s-a primit niciun răspuns. Sperăm însă ca Dieter Kaas să îşi precizeze cât mai curând opţiunea faţă de UTA atât conducerii clubului cât şi opiniei publice.
Suporter Club UTA a căutat să intre în contact cu Dieter Kaas pe o cale independentă, fără intermedierea altor persoane. Considerăm că am folosit căi de comunicare oficiale, scopul nostru fiind acela de a-i prezenta domnului Kaas ce înseamnă UTA pentru suporterii ei, pentru arădeni, pentru oraşul şi judeţul Arad. În acest sens i-am trimis şi câteva materiale informative despre istoria UTA-ei. De asemenea, am urmărit deschiderea unui canal de comunicare cu D. Kaas în eventualitatea dorinţei domniei sale de a afla anumite informaţii dintr-o sursă independentă.
Acesta este modul prin care Suporter Club UTA înţelege să acţioneze cu orice persoană care îşi manifestă deschis interesul de a prelua „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc. Facem un apel domnilor Giovanni Catanzariti, Dieter Kass, Iulian Olaru (sau oricăror alte persoane implicate în eventuala tranzacţie) să ţină cont şi de sentimentele miilor de suporteri ai UTA-ei care aşteaptă de ani de zile ca soarele să răsară şi în curtea Bătrânei Doamne.
Dacă într-adevăr, aşa cum a apărut în mass-media arădeană, situaţia s-ar putea clarifica sâmbătă, atunci sperăm ca părţile să aibă în discuţie şi interesul pe termen mediu şi lung al clubului. Indiferent cine va conduce clubul pe mai departe, ne dorim ca UTA să devină un club stabil, cu o viziune realistă asupra propriilor capacităţi financiare şi sportive”.
Aceeaşi cale a ales-o şi Giovanni Catanzariti. Preşedintele UTA-ei speră să clarifice lucrurile în weekend. „Dacă e adevărat şi domnul Kaas vine la Arad vineri sau sâmbătă, vom lămuri totul atunci. Nu mai are rost să insistăm dacă omul nu vrea să fie deranjat acum. Cum am aşteptat până acum, mai stăm două zile, nu moare nimeni. Însă, dacă nu se rezolvă nimic în zilele următoare, situaţia chiar începe să fie alarmantă”, a recunoscut italianul.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției