Operele marelui pictor Van Gogh ajung pe articole de vestimentaţie şi accesorii

0
553

Noua colaborare dintre Muzeul Van Gogh din Amsterdam şi Vans va permite călătorilor să poarte o mică bucată de artă din galeria mu­zeului pe străzi, scrie Mediafax.

Muzeul şi compania de haine au colaborat pentru o nouă colecţie inspirată din faimoasele lucrări ale lui Van Gogh, cum ar fi pictura sa cu floarea-soarelui. Fanii pot cum­păra cinci articole de încălţăminte dife­rite, inspirate de diverse picturi.

De asemenea, există articole – bluze, hanorace, încălţăminte – care înfăţişează una din picturile lui Van Gogh cu un craniu. Dacă doriţi ceva mai puţin macabru, există, de ase­menea, articole din satin cu pictu­rile cu flori de măr, ce simbolizează „o viaţă nouă şi Van Gogh cău­tând seninătatea”.

Confrom site-ului muzeului Van Gogh, articolele au fost atât de populare încât stocul s-a epuizat. Oricum, va apărea un nou stoc în curând. Vans a colaborat cu muzeul pentru a selecta cele mai creative lucrări ale lui Van Gogh pentru designul Vans. Colecţia este valabilă acum, vine cu etichete speciale care explică faptele istorice din spatele picturii.

Muzeul Van Gogh din Amsterdam este căminul colecţiei de artă a pictorului olandez, care a murit în 1890, la vârsta de 37 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.