oprescuDupă detronarea liderului Corona Brașov, „Bătrâna Doamnă” găzduiește o altă formație în criză de rezultate. FC Olt Slatina nu a câștigat niciun meci în acest retur și doar retrasa Unirea Alba Iulia se mai află sub ea în clasament. Oltenii încearcă să depășească acest moment delicat tocmai în „fieful” uneia dintre echipele implicate serios în lupta pentru promovare. „Dacă ne uităm pe clasament, este clar că UTA e favorită în meciul de vineri, însă, multe din rezultatele înregistrate în acest debut de retur, au arătat că oricând calculele hârtiei pot fi răsturnate. Punctele puse în joc sunt la fel de importante atât pentru noi, cât și pentru arădeni, cu diferența obiectivelor pentru care luptă cele două echipe”, consideră Dan Oprescu.
Fotbalist și antrenor la echipele arădene Telecom, Gloria, Târnova, Sebiș sau Pâncota, actualul „principal” al Oltului spune că revenirea pe arena „Francisc Neuman” nu-I provoacă o emoție suplimentară. „Toate meciurile sunt la fel de importante și deci și emoțiile și sentimentele mele sunt aceleași. Eu mai degrabă mă gândesc cum să elimin greșelile personale din jocul echipei mele. Acest lucru e obligatoriu, dacă vrem să obținem un rezultat bun la Arad. Ne vom lega de prestația bună avută cu FC Bihor până la primirea primului gol. Apoi, am căzut și am luat și al doilea gol în final”, a adăugat fostul mijlocaș.
Urmărind pe micul ecran meciurile „alb-roșiilor” din retur, Dan Oprescu a tras următoarea concluzie: „Cred că UTA e cea mai organizată echipă din serie și ăsta e un lucru important. Publicul e și el un atu pentru arădeni, cum ar fi și pentru noi dacă fanii ar fi mai apropiați de noi la fiecare meci”, a încheiat tehnicianul celor de la FC Olt Slatina, care va conta pe toți jucătorii din lot împotriva UTA-ei, inclusiv pe fotbaliștii arădeni din lot: portarul Bordea, mijlocașii Polgar și Cuedan și atacantul Sălăjan.

Recomandările redacției