Oprescu: „Victoria e importantă, dar ne dau de gândit ratările din asemenea poziții clare”

0
178

După două luni de zile, UTA II a cunoscut din nou gustul succesului, răzbunându-și și sora mai mare, care fusese eliminată din Cupa României chiar de Mama Mia Becicherecul Mic. De altfel, Ungurianu, Gîrbiță sau Celea și-au luat la rândul lor revanșa, însă fără strălucire. La câte ocazii
și-au creat, arădenii ar fi trebuit să închidă conturile încă de la pauză, or ei au tremurat spre final, la două-trei faze fixe ale timișenilor.
De fapt, asta a remarcat și antrenorul Dan Oprescu. „Fără să exagerez, cred că am azi vreo zece ocazii de singur cu portarul și am marcat dintr-un penalty, ratând un altul. Victoria e importantă și e îmbucurător că ne-am creat foarte multe ocazii, dar ne dau de gândit ratările din asemenea poziții clare. Și meciul trecut am jucat bine, am pierdut nemeritat, am fost în creștere, am avut ocazii foarte clare, era păcat să se întâmple și azi la fel. În continuare, suferim la faze fixe, adversarii au fost periculoși și azi. E aproape gata turul și încă nu am rezolvat aceste pro­bleme”, a spus unul dintre tehnicienii UTA-ei II, alături de Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin.
A doua lovitură de la 11 metri a fost ratată de Paul Copaci în debutul părții secunde. De ce s-a schimbat executantul în condițiile în care Teodor Ignea marcase deja? „Am vrut să-i dăm încredere lui Copaci și l-am lăsat să dea și al doilea penalty. I se anulase pe nedrept un gol etapa trecută, este un jucător cu calități foarte bune și avea nevoie de puțin moral. A ratat, dar cred că victoria îi face bine și lui până la urmă”, a mai remarcat Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.