Echipele emblemă ale județelor Caraș-Severin și Arad s-au duelat în amical pe „sinteticul” bazei „Mircea Chivu”, din Valea Domanului. Ambele echipe au pus osul la bătaie, au pus în scenă o partidă alertă, cu ocazii de poartă, dar niciun gol…validat.
Reșițenii au reușit să introducă balonul în plasă în două rânduri, prin Negoescu și Staicu, dar la semnalizarea asistentului golurile au fost anulate pe motiv de offside. „După părerea mea, a fost un meci bun. Am evoluat împotriva unei echipe bune și consider că în prima repriză am controlat jocul. Este bine că ne-am creat ocazii, am avut des­tule actiuni de poartă și am avut o posesie a mingii destul de bună. Ceea ce am lucrat la antrenament am făcut la acest meci în teren și chiar sunt foar­te mulțumit. Am realizat un joc spectaculos, spun eu, cu o circulație bună a mingii. Acest lucru îmi doresc de la echipa mea. Singurul lucru care mă nemul­țumește este faptul că nu am reușit să înscriem nici la acest joc, chiar dacă nu am primit gol, deși am făcut câteva greșeli în apărare care sper eu să nu se mai repete. În această perioadă am făcut antrenamente foarte grele, iar băieții au răspuns destul de bine, au fost agresivi și au avut o atitudine bună la acest meci. Totul a mers bine, mai puțin lipsa golului”, a spus Daniel Oprița la finalul disputei cu „roș-albii”.
Utiștii au intrat ceva mai greu în joc în Valea Domanului și au avut și motive bine întemeiate. „Nu am făcut o primă repriză prea bună, dar asta și pentru că veneam după trei ore pe drum, iar în această iarnă nu ne-am antrenat deloc pe o suprafață sintetică. Dar, apoi am contribuit și noi din plin la meciul frumos, dârz, cu un ritm bun și ocazii de gol. Ne bucurăm că e al doilea meci amical consecutiv în care nu primim gol, dar, pe de altă parte, ne-a lipsit golul. Motivul, cred că am avut o mică întârziere în gândire la finalizare sau ultima pasă și mai mereu mai băgam un adversar un joc sau i-am permis portarului Reșiței să ne ghicească intențiile. Dar, repet, suntem mulțumiți că am luat acest amical, împotriva unei echipe peste nivelul Ligii a III-a, care – de altfel – a și adus jucători din primele două eșaloane în această iarnă. Încheiem o saptamână cu multe meciuri, cel mai important este că aproape toți băieții au terminat fără probleme medicale și au reușit să joace fiecare dintre ei destule minute”, ne-a declarat Cristi Todea după partida din Valea Domanului.
Într-adevăr, utiștii au cam fost feriți de accidentări, cu excepția numită Mihai Petra. Mijlocașul sosit de la ASA Târgu Mureș a și fost înlocuit de Cristi Todea în prima parte a amicalului cu „roș-negrii”. „Din pă­cate, acuză o problemă la gleznă. A fost lovit de adversari în acea zonă, dar ne-a spus că și a rămas la un moment dat cu piciorul în sintetic. L-am schimbat imediat, sperăm să nu fie ceva grav”, a adăugat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Recomandările redacției