Opt afgani, reținuți în centrul Aradului

0
252

Opt afgani, aflați în condiții de ilegalitate în țara noastră, au fost depistați în plimbare pe Bulevardul Revoluției. Polițiștii locali cu atribuții de ordine publică și circulație aflați în cursul zilei de marți în zona centrală a orașului au depistat, pe Bulevardul Revoluției în apropierea băncii Intesa San Paolo, opt cetățeni veniți din spațiul extracomunitar.

Respectivii au fost conduși la sediul DGPL Arad, s-a trecut la legitimarea lor, rezultând că sunt migranți și nu dețin niciun fel de documente asupra lor. Cei opt tineri cu vârste cuprinse între 16 și 25 ani, provin din Afganistan și au intrat ilegal în țara noastră. Conform propriilor afirmații aceștia au ajuns în România prin Serbia, sunt plecați de acasă de doi ani, ultimele trei state tranzitate fiind Turcia, Bulgaria și Serbia, destinația finală fiind „Occidentul”.

Toți cei în cauză au fost predați Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.