Opt amicale infernale pentru „roș-albi”

0
268

Informați pe final de an că se va conta tot pe serviciile lor, antrenorii UTA-ei, Cristian Todea, Cristi Păcurar și Sorin Botiș au schițat un program de pregătire pentru lunile ianuarie și februarie.
După cum se știe, reunirea lotului utist e programată pentru 8 ia­nuarie, iar perioada de reacomodare cu efortul va fi întreruptă de primul amical al iernii. Acesta se va disputa în Ungaria, la Gyula, pe 17 ianuarie, contra divizionarei secunde, Szeged 2011. În aceeași zi, „Bătrâna Doamnă” va ajunge la Moneasa, pentru un stagiu de pregătire de 10 zile ce se va încheia cu un test împotriva divizionarei terțe arădene, Lunca Teuz Cermei. Există și o manșă secundă cu Szegedul, ce se va juca pe 31 ianuarie, la Arad, pentru ca pe 3 februarie, fostele campioane ale României, UTA și Ripensia să se dueleze și în amical, după acel 1-1 din campionat.
Patru zile mai târziu, „roș-albii” se vor afla față în față cu o divizionară a treia arădeană, Șoimii Lipova, iar pe 10 februarie cu o colegă de serie a lipovanilor, Școlar Reșița. În fine, Luceafărul Oradea (14 februarie) și Elore Bekescsaba (17  februarie) vor fi ultimii adversari ai „Bătrânei Doamne” în testele iernii.
UTA va disputa prima partidă oficială din noul an acasă (cel mai probabil, tot la Șiria) cu Academica Clinceni, formație rămasă fără antrenorul Erik Lincar, plecat la Juventus București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.