Opt kilograme de canabis, ridicate în Vama Turnu

0
554

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiș – Serviciul Antidrog, împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, au ridicat opt kilograme de canabis în urma unui control efectuat asupra unui autocar.

Ieri, 1 noiembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog și polițiștii Serviciului  de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, au organizat o acțiune la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu.

Astfel, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un autocar. În urma controlului autocarului, poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor peste opt kilograme de canabis de la un bărbat de 39 de ani, din județul Cluj. Persoana depistată a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.

Pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru  24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Activitățile de documentare și de control au fost derulate cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, Direcției Regionale Vamale Timișoara și Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.