Opt persoane, printre care un minor, cercetați pentru furt din magazine

0
251

Un bărbat de 22 ani a încercat să fure produse nealimentare dintr-un supermarket de pe Calea Timișorii.

Polițiștii cercetează un bărbat de 22 de ani, din Vladimirescu, care la data de 2 februarie ar fi sustras dintr-un supermarket de pe Calea Timișorii, produse nealimentare în valoare de aproximativ 820 de lei. Prejudiciul a fost  recuperat în totalitate și restituit, cel în cauză  fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

De asemenea, polițiștii din Vlaicu au depistat, în flagrant delict, la data de 2 februarie 2021, doi bărbați de 25 și 29 de ani și două femei de 17 și 22 de ani, pe strada Cocorilor din municipiu, având asupra lor bunuri sustrase dintr-un supermarket de pe aceeași stradă, în valoare de aproximativ 860 de lei. Bunurile au fost recuperate în totalitate și restituite. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuniide furt.

Într-un alt caz de furt, polițiștii  din Micălaca cercetează trei bărbați, toți având 22 de ani, care la data de 2 februarie, au fost depistați, în flagrant delict, în timp ce sustrăgeau produse nealimentare în valoare de aproximativ1.530 de lei, dintr-un hipermarket de pe Calea Radnei. Bunurile au fost recuperate în totalitate și restituite societății comerciale, toți cei în cauză fiind cercetați penal pentru furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.