Opt turci găsiți în apropierea frontierei cu Ungaria

0
354

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand – judeţul Arad au depistat, în două autoturisme care circulau în regim taxi, opt cetăţeni din Turcia, care se îndreptau către graniţa cu Ungaria, cu intenţia de a trece ilegal în ţara vecină.

Azi  în jurul orei 00.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand, aflaţi în misiune pe DN 79A, au oprit pentru control, la ieşirea din localitatea Chișineu-Criș, două autoturisme care circulau în regim taxi. In interiorul mijloacelor de transport se aflau ca pasageri opt cetăţeni străini, dintre care trei bărbaţi, o femeie şi patru minori.

Întrucât pasagerii nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, au fost transportaţi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Turcia, adulţii având vârste cuprinse între 29 şi 42 ani, iar minorii între 6 şi 14 ani. Aceştia se îndreptau spre frontiera cu Ungaria, intenţionând să treacă ilegal în ţara vecină, pentru a ajunge în state din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări față de cetățenii străini, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.