OPTIMAL auto service – dealer al serviciilor de calitate

0
1763

OPTIMAL auto service oferă o gamă largă de servicii pentru clienţii săi. Aparatura pe care o deţine este de ultimă generaţie şi se va reînnoi la fiecare doi ani, pentru a păstra aceeaşi calitate de top.

Consultanţă pentru orice problemă

Cu un personal calificat care e mereu la dispoziţia dumneavoastră, OPTIMAL auto service acoperă şi rezolvă toate problemele. De la intermedieri auto, până la I.T.P., servicii de curăţare DPF sau diagnoză auto.

De asemenea, din grupul OPTIMAL face parte şi OPTIMAL turbo service, centru performent pentru recondiţionarea turbosuflantelor. Ce înseamnă acest lucru? Dacă maşina ta are un consum crescut de carburant sau fum pe evacuare, este momentul să vizitezi echipa de mecanici de la OPTIMAL auto service tocmai pentru o recondiţionare a turbosuflantei. Piesele folosite sunt de cea mai înalte calitate şi sunt produse în Marea Britanie. Recondiţionarea se face în 24 de ore de la intrarea maşinii în service. Se oferă şi o garanţie de 12 luni, fără limită de kilometraj.

ServiFy – aplicaţia minune

ServiFy este o aplicaţie dezvoltată chiar de către cei de la OPTIMAL şi implementată cu succes. ServiFy este considerat a fi cel mai inteligent manager de service. Cu ajutorul aplicaţiei vei primi un mesaj, iar în acest mesaj va fi trimis un link. Accesând link-ul respectiv vei putea să vezi în timp real lucrarea efectuată.

Succesul acestei aplicaţii este atât de mare încât ea va fi comercializată în scurt timp. Alte service-uri vor putea beneficia de ea, iar tot ce vor trebui sa facă este sa plătească un abonament lunar către OPTIMAL, dezvoltatorul aplicaţiei.

Pachet complet de servicii

Revenind la serviciile oferite de către OPTIMAL auto service, printre cele mai importante le putem menţiona pe următoarele: reglaj geometrie roţi, service aer condiţionat, revizie a cutiei de viteze automate sau cele pe care deja le-am menţionat, curăţare DPF şi reparaţii turbosuflante. De asemenea, OPTIMAL este service specializat BMW şi Porsche.

Pe partea de mecanică la OPTIMAL aici se pot repara motoare, sisteme de direcţie, sisteme de frânare şi distribuţii. Capacitatea de reparaţie este de 15 maşini simultan. Iar în ceea ce priveşte partea electrică se repară alternatoare, electromotoare şi anumite compresoare de climă.

Diagnoză auto

Pentru a identifica mai uşor problemele maşinii, OPTIMAL are la dispoziţie un tester original BMW şi un tester Bosch KTS 570, care este considerat a fi cel mai bun tester pentru diagnoza auto. Cu ajutorul acestor testere se pot observa erorile din memoria maşinii şi se pot efectua ajustări la computer-ul maşinii.

OPTIMAL auto service deserveşte tot vestul ţării, având clienţi din Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara şi Bihor

Mai multe detalii puteți afla accesând: https://serviceoptimal.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.